на живо

Лудогорец: Илиев е лидер на мрънкачите в българския футбол

Разградчани скочиха на треньора на Черно море

Lap.bg

Лудогорец скочи на Илиан Илиев след мача срещу Черно море. Разградчани са на мнение, че треньорът на „моряците“ е лидер на мрънкачите в българския футбол и го попитаха дали ще се извини за поредните обиди по техен адрес. 

Както знаем, след края на мача Илиев се нахвърли срещу съдиите и подчерта, че тяхното рефериране по време на второто полувреме е олицетворение на българския футбол и че са назначени само да слугуват. Действащите шампиони в Първа лига надвиха варненци с 3:2 на "Хювефарма Арена". Ето какво гласи позицията на „орлите“:

 „Днес чудото се случи. Коментаторът в студиото на Диема спорт Данчо Господинов позвъни на ръководството на ПФК „Лудогорец“, за да се извини за некоректния си коментар по повод втория жълт картон на Васил Панайотов от ПФК „Черно море“. На всички е ясно, че това разпали ентусиазма на противниковата пропаганда. Подобно действие на коментатора ние можем да определим само като доблестно, защото е модерно да се плюе по Лудогорец, дори и да се търси под вола теле. А да си признаеш грешката се иска доблест и смелост.

Обаждането на Данчо Господинов обаче ни накара да си зададем въпроса: А дали треньорът на „Черно море“ Илиан Илиев ще се извини за думите си, които за пореден път сипе по „Лудогорец“. Ясно е, че Илиев е лидер на мрънкачите в българския футбол, но очаквахме да надскочи ръста си и преди да плюе, първо да погледне статистиката от мача. Ние знаем, че той е част от старата коалиция антиЛудогорец и не напада така яростно наши опоненти, дори и когато е явно ощетен.

Няма проблем. Нека треньорът на „моряците“ си живее в белите облаци и в зоната на комфорт. Пожелаваме му най-искрено някога да води отбор с шампионски амбиции.