на живо

Лудогорец: Няма оферта от ЦСКА за Пластун (ВИДЕО)

Текпетей е мотивиран да направи подготовка и да се чувства добре през втория полусезон, коментира Георги Дерменджиев

Лудогорец: Няма оферта от ЦСКА за Пластун (ВИДЕО)

Лудогорец няма да прави сериозна трансферна селекция на всяка цена през зимната пауза. Това обяви изпълнителният директор Ангел Петричев. Една от основните теми преди заминаването на "орлите" на лагер в Турция беше бъдещето на Бърнард Текпетей.

"Към мен Текпетей не се е обърнал с това, че иска трансфер. За момента съм разговарял с него. Наистина е мотивиран да направи подготовка и да се чувства добре през втория полусезон", коментира треньорът на разградчани Георги Дерменджиев.

"Доминик Янков винаги съм го харесвал и е имал качества. Имам специални разговори с него. Трябва да оправи отношението си в тренировъчния процес“, допълни още наставникът на "орлите".

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев сподели, че е чул слухове за интерес към Игор Пластун от страна на ЦСКА, но оферта няма. Защитникът няма да пътува с тима и му се търси нов отбор.

"Причините относно решението за Игор Пластун са чисто спортно-технически. Групата, която заминава за Турция, е групата, която иска треньорът.

С Пластун отношенията ни са нормални, интерес към него има. А как ще се развият нещата вече, Божа работа“, каза Петричев.

"Иска го ЦСКА? И аз чух такива слухове, към момента няма оферта от ЦСКА в офиса на Лудогорец. Ако постъпи такава, ще я разгледаме. Няма да правим входящи трансфери на всяка цена, футболистите, с които в момента разполагаме, са доказали своите качества. Разбира се, ако се появи нещо интересно на пазара, ще е реагираме, но това е основната група", допълни директорът.