на живо

Планът на Лудогорец (ВИДЕО)

Говорят спортният директор и треньорът на шампиона

Планът на Лудогорец (ВИДЕО)

Лудогорец няма да се разделя с нито един футболист по време на зимната пауза. От ръководството признаха, че има сериозен интерес към Бърнард Текпетей, но не отстрана на клубове от английската Висша лига.

"Запитване за интерес от страна на клуб от Висшата лига за Текпетей няма. Има запитвания от други клубове. Желанието на г-н Дерменджиев и моето желание е да запазим отбора, защото няма по-хубаво от това да покажеш силата си в Европа. Няма официален интерес за Доминик Янков от Гьозтепе.", коментира спортният директор на шампиона - Георги Караманджуков.

Снимка: ludogorets.com

"Лудогорец винаги е имал най-добрите футболисти, това е от самото начало. Като потвърждение на моите думи, бих искал да припомня последните 5-6 изходящи трансфера, които доказват, че нашите футболисти успяват да играят на много високо ниво."

"Каули и Сантана са в Топ 5 на халфовете в Бразилия. Виждате какво правят Тиаго и Кирил Десподов. И без тях отборът намери своето лице и се надявам, че заедно с треньорския щаб ще постигнем задачите на Лудогорец.", допълни той.

"Искаме да запазим основния състав и евентуално, ако е възможно, да привлечем не повече от един човек.", заяви треньорът Георги Дерменджиев.

Снимка: ludogorets.com

"Чака ни един много отговорен полусезон на базата на това, че играем в много сгъстена програма. Трябва да запазим играчите здрави, за да постигнем целите, които са поставени. Знаете, че искаме да станем шампиони и да вземем купата, както и да продължим колкото се може по-напред в Европа. Ще вложим много енергия, за да ги подготвим добре.", допълни наставникът на "орлите".