на живо

Мъри: Още идвам тъжен на Герена (ВИДЕО)

Но нещата трябва да се подобрят, каза Станимир Стоилов преди мача с Хебър

Мъри: Още идвам тъжен на Герена (ВИДЕО)

Станимир Стоилов подчерта, че Левски търси вярното решение относно задълженията на клуба към НАП. Старши треньорът на „сините“ говори на специална пресконференция преди визитата им на Хебър Пазарджик в мач от 22-ия кръг в Първа лига.

Където и да гостува Левски, винаги е празник, което е добре за футбола. Естествено, единственото негативно в нашия отбор е, че не сме побеждавали от дълго време. Нормално е да имаме голямо желание да спечелим мача срещу Хебър. Това е един отбор, който се бори и успя да победи Славия на стадион „Александър Шаламанов“. Това е сериозен атестат, така че футболистите трябва да оценят ситуацията и да знаят, че няма лесни победи. Очаквам пълен стадион и моите футболисти да играят на максимума.

Снимка: Lap.bg

Мачът с Лудогорец беше труден, динамичен и интересен, но за 5 дни е напълно достатъчно всички играчи да са здрави. Заради наказанието на Ивелин Попов ще има една задължителна промяна. Би трябвало срещите с Лудогорец да ти дават реална представа докъде си стигнал, както и футболистите да получат нужното усещане, че имат ниво и качества“, допълни Мъри.

Снимка: Lap.bg

За мен е важно, че привържениците са на стадиона. Нормално е да има спорове в един клуб и трябва да се намират правилните решения за Левски. Неслучайно казах преди доста време как идвам и присъствам тук, надявам се всичко да се случи за доброто на клуба. Също така е важно, след като официално се знае сумата, която дължим на НАП, да се знае по какъв начин ще решим проблемите си.”

Снимка: Lap.bg

Всички тук сме платени служители и трябва да си казваме мнението, а докато работиш е важно да се казва. Най-важно е да се излезе и намери вярното решение за Левски и да защитим интересите на клуба. Надявам се всичко върви в полза на отбора. Никак не е приятно, когато има напрежение. Дали още идвам на стадиона тъжен и без настроение? Горе-долу да, но нещата трябва да се подобрят", завърши Стоилов.

 Мачът между Хебър и Левски е утре (неделя) от 14.15 часа.