на живо

Мъри: Още идвам тъжен на Герена (ВИДЕО)

Но нещата трябва да се подобрят, каза Станимир Стоилов преди мача с Хебър

Станимир Стоилов подчерта, че Левски търси вярното решение относно задълженията на клуба към НАП. Старши треньорът на „сините“ говори на специална пресконференция преди визитата им на Хебър Пазарджик в мач от 22-ия кръг в Първа лига.

Където и да гостува Левски, винаги е празник, което е добре за футбола. Естествено, единственото негативно в нашия отбор е, че не сме побеждавали от дълго време. Нормално е да имаме голямо желание да спечелим мача срещу Хебър. Това е един отбор, който се бори и успя да победи Славия на стадион „Александър Шаламанов“. Това е сериозен атестат, така че футболистите трябва да оценят ситуацията и да знаят, че няма лесни победи. Очаквам пълен стадион и моите футболисти да играят на максимума.

Снимка: Lap.bg

Мачът с Лудогорец беше труден, динамичен и интересен, но за 5 дни е напълно достатъчно всички играчи да са здрави. Заради наказанието на Ивелин Попов ще има една задължителна промяна. Би трябвало срещите с Лудогорец да ти дават реална представа докъде си стигнал, както и футболистите да получат нужното усещане, че имат ниво и качества“, допълни Мъри.

Снимка: Lap.bg

За мен е важно, че привържениците са на стадиона. Нормално е да има спорове в един клуб и трябва да се намират правилните решения за Левски. Неслучайно казах преди доста време как идвам и присъствам тук, надявам се всичко да се случи за доброто на клуба. Също така е важно, след като официално се знае сумата, която дължим на НАП, да се знае по какъв начин ще решим проблемите си.”

Снимка: Lap.bg

Всички тук сме платени служители и трябва да си казваме мнението, а докато работиш е важно да се казва. Най-важно е да се излезе и намери вярното решение за Левски и да защитим интересите на клуба. Надявам се всичко върви в полза на отбора. Никак не е приятно, когато има напрежение. Дали още идвам на стадиона тъжен и без настроение? Горе-долу да, но нещата трябва да се подобрят", завърши Стоилов.

 Мачът между Хебър и Левски е утре (неделя) от 14.15 часа.