на живо

Матай: Бяхме страхливи (ВИДЕО)

Късметлийски гол, коментира капитанът на ЦСКА след 0:1 от Черно море

Матай: Бяхме страхливи (ВИДЕО)

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей логично бе разочарован след поражението с 0:1 като гост на Черно море, което отдалечи "армейците" от първото място в класирането.

"В битката за титлата тези два отбора показаха добър футбол. Успяха да ни отбележат от едно статично положение и като цяло бяхме малко страхливи", каза нидерландецът след мача във Варна.

Той коментира и червения картон на Фернандо Каранга: "Не мисля, че червеният картон промени нещо. Както видяхте, скоро след това двата отбора останаха с по 10 човека, не мисля, че това промени по някакъв начин развоя на събитията и те създадоха нещо много по-чисто като положения."

30-годишният нидерландец коментира и битката за титлата. "Сезонът е дълъг, днес спечелиха битката, но не и войната. До края на сезона остават още срещи, в които всеки отбор ще търси победата. Не сме се предали и продължаваме да търсим нашето и възможно най-високо класиране".

"Видяхте, мачът беше много интензивен. Техният гол бе леко късметлийски. Топката беше отклонена на първа греда и така се стигна до него. Всеки от нашия отбор даде 100% от себе си“, завърши Юрген Матей.

"Феновете, които бяха тук, пеят много неща и имат право на мнение. Лично аз съм много мотивиран да продължа работата си и съм уверен, че ще се върнем на победния път в следващите мачове", лаконичен бе Нестор Ел Маестро.