на живо

Напрежение на "Герена": "Сираков-вън!" забави Левски - Черно море (ВИДЕО)

Фенове на протест срещу мажоритарния собственик

Напрежение на "Герена"! Шампионатният мач между Левски и Черно море, завършил 0:0, започна с над 10 минути закъснение, след като част от феновете на “сините” нахлуха на терена и разпънаха транспарант срещу мажоритарния собственик Наско Сираков.

Привържениците бяха застанали точно пред вратата на Сектор “Б” и двубоят бе забавен.

Изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров слезе, за да ги убеди да освободят игрището. Запалянковците отговориха, че искат да дойде Сираков.

Полицията също опита да се намеси в преговорите. В крайна сметка феновете сами се върнаха на трибуните, а протестът им продължи с мълчание.

"Забавянето на срещата ще остане без коментар, защото не съм аз човекът, който да го прави. Естетсвено съм, че съм разочарован от последните събития, но най-разочарован съм, че се иронизира играта ни. За романтичния футбол на Костов и тн. Ние инвестоирахме в НАП, а не в селекция, както го направиха други. Това някак остана встрани и не се отразява."

"Виновникът е посочен, той призна своите грешки и си заминава. Много тежък шампионат за нас, с всички глупости, които се случиха. Аз не знам какво иска народа. Ако си замина, ще каже, че оставям отбора в най-важните мачове. Ако остана, пак са недоволени.", коментира след двубоя треньорът Николай Костов, който ще се раздели със "сините" в края на сезона.