на живо

Наско Сираков: Мъри си играе с цифрите, както аз с внучките

Левски не е разграден двор, нямаме вариант за треньор

Lap.bg

"Левски не изглежда като разграден двор. Случи се този изключително голям проблем с Мъри. По-тежка нощ не съм имал. Съжалявам за решението му. Финансово за миналата година клубът е 1 млн. на загуба. Но Мъри каза нестина. Играе си с цифрите, както аз с внучките. За лиценза нямаме притеснение. 

Казах на Стоилов още преди два месеца, че Иво Ивков е приключил за мен от човешка гледна точка. Казах му, че няма да бъде изпълнителен директор. Мое решение, е че не съм го уволнил по-рано.

Снимка: Lap.bg

И пак в името на клуба. Той има неуважително поведение към мен и спонсора. Некомуникативна личност, която отблъсква много хора. Гледаме в различна посока. Излъга, че е бил поканен в НАП, което не отговаря на истината", каза Наско Сираков пред БНТ.

"Ще искам пълен одит в клуба, на всички договори, които са подписани в последните 6 месеца. Имам съмнения - да са подписани неща, които да са в ущърб на клуба, допълни синята легенда.
 
"Ивков може да е шеф на правния отдел в клуба и нищо повече. Нямаме вариант за треньор. Със Станислав Генчев не сме говорили". 
 
Марожитарният собственик на "сините" говори часове, след като Стоилов обяви оттеглянето си от треньорския пост.
 
"В мое лице генералният снонсор има приятел. На тези хора всички левскари трябва да са им благодарни. Нямаше да има Мъри Стоилов, нито купа и отбор. Няма нещо, което Мъри да е искал и да не е било изпълнено. Няма такова нещо.

Левски е "най-белият" клуб в България. Всяка стотинка минава по банков път. Всеки лев се знае къде отива. Големите проблеми на Ивков са с мен. Кълна се във внучките ми, че генералният спонсор не ми е налагал да го уволня. Този прословут договор за управление... Генералният спонсор е отпуснал 1 900 000 лв. на клуба, а е фактурирал около 750 000 лв., които никога не е поискал", каза още голмайстор №1 в клубната история.

Снимка: Lap.bg
"Една година търсихме генерален спонсор. Най-голямата оферта от друга бетинг компания - получихме договор за пет години по един милион на година. Левски е зависим финансово от генералния спонсор, който е дал до този момент над 9 милиона. Никога няма да депозирам акциите. Това, че вдигат плакати и хвърлят бомби, не ме притеснява, а е проблем за клуба. Аз война не водя с никого", добави още той..