live

Неделев: Сигурен съм, че ще се завърна по-силен от всякога!

Футболистът с първи думи след ужаса, който преживя в Тбилиси

Тодор Неделев направи емоционална изповед в социалните мрежи след ужаса, който преживя в Тбилиси. Там футболният национал пострада при катастрофа с автобусите на "лъвовете" преди двубоя с Грузия в Лигата на нациите. Инцидентът доведе до сериозна контузия в областта на главата му и той бе опериран.

В първите си думи след завръщането у дома Неделев благодари на всички, които му помогнаха в тежките мигове.

Снимка: bfunion.bg

"Една секунда може да преобърне целия ти живот! Мечтите и плановете за бъдещето в един миг изчезват, там в мрачния тунел… Сега не се питам защо на мен, не търся вина в никого. Просто съм благодарен, че съм жив!"

"Няма думи, с които мога да изразя благодарността си към човека, който ми даде шанс за втори живот - проф. Шота Ингороква и екипът му. Благодаря от сърце и на д-р Бисер Бочев за навременната намеса и постоянните грижи по време и след операцията. На най-прекрасната жена на света за това, че беше неотлъчно до мен и ми вдъхна сили да премина през това изпитание. На моето семейство, което беше непрестанно в мислите ми, за любовта и подкрепата. На всички мои близки и приятели, които ми даваха кураж."

"Искам да благодаря на Български Футболен Съюз, на Българското посолство в Грузия, на консула Ралица Димитрова, както и на Грузинската федерация за това, че бяха до мен през цялото време на престоя ми там. И не на последно благодаря на всички познати и непознати хора, които ми изпращахте позитивната си енергия. Сигурен съм, че скоро ще се завърна на терена по-силен от всякога!", написа Неделев.