на живо

Нестор Ел Маестро: Можем да преживеем този резултат

Уелтън е прекрасен играч и никога не можеш да го спреш изцяло

"Разочаровани сме. Бяхме в по-добра форма преди мача и сме по-добрият отбор. Разбира се, че искахме да спечелим заради нашите фенове. Когато водим в класирането и изоставаме в двубия, можем да преживеем този резултат, защото в крайна сметка трябва да го преживеем", анализира треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро след 1:1 с Левски.

"Типично е за едно дерби да има "влакче". Инициативата се сменя. Мисля, че трябваше да изиграем първото полувреме много по-добре. Казахме си някои много ясни думи на почивката. Реакцията през второто полувреме беше прекрасна и съжаляваме за най-чистото положение в мача, когато Естрада и Назон не успяха да вкарат".

"Както казах, това не беше най-добрият ни мач, но сега няколко дни ще почиваме. Ще продължим да работим толкова усилено, колкото при последната почивка. В следващата фаза от първенството искаме да спечелим всички мачове".

"Уелтон е прекрасен играч, никога не можете да го спрете изцяло. Опитахме се да дублираме зоната. Понякога се получаваше добре, понякога – не. Те също имаха големи проблеми с нашите офанзивни играчи, така че това е футболът".

"Не става дума за мотивация. Когато говорим за дерби, тя не е нужна. Трябваше да покажем повече самочувствие, когато владеем топката. Второто полувреме беше по-добро за нас."