на живо

Николай Костов: Нямахме емоция, не мога да обясня защо

Имаме идея как да противодействаме на Етър, обеща треньорът на Левски

В началото на второто полувреме футболистите бяха без емоция. Все още не съм разговарял с тях, за да мога да обясня защо. Това коментира тренорът на Левски Николай Костов след 2:2 срещу Крумовград в Коматево.

"Положихме максимални усилия през първото полувреме да се адаптираме към терена и противника, взехме инициативата. Много тежък мач, ние така очаквахме. Началните минути на второто полувреме бяха на много слабо ниво.

Да се надяваме, че следващия път на такъв терен ще сложим някакви играчи, с които ще имаме повече успешни единоборства. Сигурно и аз имам вина някаква - на този терен не можем да си приложим играта. Всички мачове са ни трудни, ние сме Левски и всички играят на предела си срещу нас.

Имаме представа как да противодействаме на Етър - на наш терен и с помощта на публиката, която не бива да губи интерес към нашия отбор. Съвсем друга стратегия, съвсем друга игра срещу добре организиран съперник от калибъра на Етър. Всяка загубена точка е важна, предполагам и за всички отбори, които се борят за челните места", анализира Костов.