на живо

"Обяснявал как Михайлов крадял от БФС": Петър Величков с разкрития за Гонзо

Гонзо, женчо ли си, или мъж? Като си тръгнал да ядеш хляб от Михайлов яж и мълчи, пише адвокатът

"Обяснявал как Михайлов крадял от БФС": Петър Величков с разкрития за Гонзо
 

Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов, направи скандални разкрития свързани с техническия директор на БФС Георги Иванов и взаимоотношенията във футболната централа.

Той публикува коментар във Facebook, в който разказва случка от лятото на 2022 г., когато е пътувал в един самолет с Георги Иванов и случайно синът му е чул разговор на Гонзо с друг човек.

Публикуваме какво написа Величков без редакторска намеса:

Снимка: Lap.bg

"2022 лятото. Летя със сина си от Лос Анжелес за София през Амстердам. В Амстердам в самолета се качва Гонзо с някакво момче с анцуг и лаптоп на рамо. Отива назад в самолета и сяда непосредствено пред сина ми. Някъде след час сина ми идва отпред при мен и ме пита кой е този който стои точно пред него визирайки Гонзо.

Разказва ми какво коментира Гонзо с момчето с анцуга. Обяснявал как Михайлов крадял от БФС, как подкупвал съдии и прокурори с откраднатите от БФС пари.

Как Михайлов бил на почивка в Созопол в скъп хотел и после донесъл в БФС и отчел фактурата от хотела на която пишело Лагер на футболисти в Созопол.

Гонзо, женчо ли си, или мъж? Като си тръгнал да ядеш хляб от Михайлов яж и мълчи. Стига се прави на принципен само под сурдинка. Плямпаш зад гърба на Михайлов, а иначе си траеш. Това те прави съучастник. Заедно с Бобо сте в кюпа.

И не, няма да ви кажа дали 19 годишния ми син е записал с телефона си разговора на Гонзо с момчето с анцуга и лаптоп на рамо".