на живо

И феновете на отбора на новия национален треньор са против БФС

Да покажем на целия свят, че че търпението ни отдавна е преляло всякакви граници, пишат от Черно море

И феновете на отбора на новия национален треньор са против БФС
 

Феновете на клубния тим на новия национален треньор Илиан Илиев Черно море са против ръководството на БФС, но твърди подкрепят селекционера и са горди, че той ще води България.

"Националният Фен Клуб „Черно море" (Варна) декларира стопроцентовата си подкрепа и пълноценното си участие във всяка форма на протест против тотално компрометираното ръководство на БФС.

Заставаме твърдо зад позицията, че настоящите управници на футболната ни централа не просто вкупом трябва да подадат незабавни оставки час по-скоро, а че момента за тяхното оттегляне отдавна е безвъзвратно закъснял!

Желаем да припомним, че още преди повече от две години нашата организация се обяви изцяло в подкрепа на кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС. Ние бяхме едни от първите, които реално и гласно отправихме исканията си за смяна на статуквото.

В същото време НФК „Черно море" изразява пълната си подкрепа към новоназначения старши треньор на националния отбор на България Илиан Илиев и не крие гордостта си от факта, че именно наставникът и същевременно клубна икона на любимия ни тим, е избран да води представителния състав на Републиката.

НФК „Черно море" и членовете му обаче са силно обезпокоени от унизителните черезвичайни обстоятелства около провеждането на предстоящия мач, с които Илиев и състезателите му ще трябва да се съобразяват и които неминуемо ще се отразят на концентрацията и представянето им в дебюта на нашия предводител.

Наглостта и безочието на криминалната пасмина от „Бояна" премина всякакви нива на пошлост и безумие. Последната седмица тези престъпници се оплетоха като патки в калчищата на собствената си некомпетентност и алчност с неадекватните си и нелепи решения около провеждането на предстоящата евроквалификация – решения, които удивиха с арогантната си глупост цяла футболна Европа.

НФК „Черно море" организира посещение на града - който и да е той, където ще се проведе евроквалификацията България – Унгария, и очаква възможно най-голям брой съратници от представители на останалите фенклубове от страната и други от многобройните поддръжници на идеята за разкарване на престъпната клика, съсипала българския футбол - да направят същото, и всички заедно да покажем на България и на целия свят, че времето им много отдавна е изтекло и че търпението ни отдавна е преляло всякакви граници!", написаха във Facebook "моряците".