на живо

Обрат: Джизъса и съпруга №2 не са разделени

Пиарът на бившия национал внесе яснота в социалните мрежи

Благой Георгиев и втората му съпруга разделени? Да, ама не! Атанас Лазаров - пиар на бившия национал, използва социалните мрежи, за да внесе яснота относно личния живот на футболиста.

"Истината е съвсем друга! Двамата (с Полина) са повече от влюбени и щастливи. Има едно правило в журналистиката - проверявайте имформацията си поне от 2 източника. Истината и аудиторията, която имате, е отговорност! Бъдете позитивни! Не всичко в този живот е рейтинг и читатели! Бъдете себе си! Бъдете професионалисти!", написа Лазаров към видеообръщение.

Преди ден се появи информация, че след само три месеца брак Джизъса се е разделил с последната си съпруга Полина Спасова.

За него това е втори брак. Кадърът на "Славия" се радва на 4 деца от три жени.

Първият бе с богаташката щерка Есмер Омерова, от която има син Елай. Двамата сключиха брак през септември 2015 г. и се разведоха близо 4 години по-късно по взаимно съгласие. След разрива руската танцьорка на танго изтри общите им снимки в социалните мрежи и демонстративно пускаше фотоси на ръката си без пръстен. „Глупаво е да се обиждаш на човек, който не отговаря на твоите чувства. Това е все едно, като да се сърдиш на човек без ръка, че не е хванал твоята“, отговори й българинът. Синът им Елай се роди през юли 2016-а в Москва. Това е третото му дете.

С двама наследника - Йоана и Давид, го дари бившата гимнастичка Христина Витанова. Докато тя е бременна с първото им дете, Джизъса се хваща с певицата Лияна. С фолкдивата са заедно близо 9 месеца. Но когато първо първородната му рожба Йоана се ражда, той се връща при Христина.

След като в крайна сметка се разделя с гимнастичката, Георгиев се сгоди за ученичката Куини-Алис. Тогава чаровницата е в 12-и клас. Според клюките Благой е имал краткотрайна афера и с певицата Гери-Никол.

Четвъртото дете на бившия футболен национал е от плеймейтката Златка Райкова. Малкият Благой идва на бял свят на 1 октомври 2019 г. "Щастлив съм, Златка е човек на когото можеш да разчиташ", доволен от живота бе тогава Джизъса.