на живо

"Пиеше от сутринта": Здравко Здравков с шокираща изповед за сина си (ВИДЕО)

Не се страхувайте, всеки проблем има решение, бившият вратар на националния отбор

 

Легендарният вратар на националния отбор по футбол на България Здравко Здравков направи шокиращи разкрития в "Преди обед" за сина си Павел, който е бивш участник в „Сървайвър“.

Здравков огласи за пръв път в ефир, че наследникът му е имал проблеми с хазарта и алкохола. За това потвърди и самият младеж, който нашумя покрай риалитито.

"Изпитах голяма гордост, когато синът ми прояви смелост да говори за проблемите си. За мен е най-важно да дам пример на децата си. В началото отричахме, че е хазартно зависим. Бяхме заслепени, че всичко е нормално, че той не би го допуснал", разказа Здравков пред bTV.

„Сигурен съм, че много хора си казват, че това не може да им се случи, но това не е така. Хазартът за нас вече е мръсна дума. Сигурен съм, че много родители боледуват при споменаването й“.

Самият Павел разказа как е тръгнала неговата хазартна зависимост.

"Отгледан съм с много любов. Липсвало ми е само присъствието на родителите ми понякога. Първите ми стъпки започнаха около 9-ти клас покрай приятели. Първо се започна със залози по 1-2 лева, но после станаха по-големи".