на живо

"Пиеше от сутринта": Здравко Здравков с шокираща изповед за сина си (ВИДЕО)

Не се страхувайте, всеки проблем има решение, бившият вратар на националния отбор

"Пиеше от сутринта": Здравко Здравков с шокираща изповед за сина си (ВИДЕО)
 

Легендарният вратар на националния отбор по футбол на България Здравко Здравков направи шокиращи разкрития в "Преди обед" за сина си Павел, който е бивш участник в „Сървайвър“.

Здравков огласи за пръв път в ефир, че наследникът му е имал проблеми с хазарта и алкохола. За това потвърди и самият младеж, който нашумя покрай риалитито.

"Изпитах голяма гордост, когато синът ми прояви смелост да говори за проблемите си. За мен е най-важно да дам пример на децата си. В началото отричахме, че е хазартно зависим. Бяхме заслепени, че всичко е нормално, че той не би го допуснал", разказа Здравков пред bTV.

„Сигурен съм, че много хора си казват, че това не може да им се случи, но това не е така. Хазартът за нас вече е мръсна дума. Сигурен съм, че много родители боледуват при споменаването й“.

Самият Павел разказа как е тръгнала неговата хазартна зависимост.

"Отгледан съм с много любов. Липсвало ми е само присъствието на родителите ми понякога. Първите ми стъпки започнаха около 9-ти клас покрай приятели. Първо се започна със залози по 1-2 лева, но после станаха по-големи".