на живо

Русев: Не е нормално на "Армията" да не изписват името на отбора ни

Пред ЦСКА смe, но не трябва да гледаме класирането, каза звездата на ЦСКА 1948

Русев: Не е нормално на "Армията" да не изписват името на отбора ни
 

Звездата на ЦСКА 1948 Георги Русев отправи призив към ЦСКА преди неделния шампионатен мач между двата тима. Националът заяви, че домакините трябва да изписват правилно името на отбора му, в духа на уважението е коректността. Крилото изтъкна, че ЦСКА 1948 винаги изписва правилно името на съперника.

"Надявам се да направим добро представяне и да се поздравим с трите точки. Надявам се ние да диктуваме темпото и да сме водещия отбор. Без значение, че сме по-напред в класирането. Резултатът е 0:0 и ние трябва да дадем максимума от възможностите си, за да се поздравим с успеха. Защото тези три точки са изключително важни за нашия отбор, особено на "Армията".

Снимка: Lap.bg

"Не мисля, че е уважително, когато гостуваме на "Армията", името на нашия отбор да не се изписва като "ЦСКА 1948", а да се изписва - "гост". Това не е нормално! Винаги трябва да е в рамките и на коректната игра. Това не е уважително. Защото, когато те ни гостуват, ние ги уважаваме с тяхното име и така трябва да бъде и занапред”, призова Георги Русев.

"Не трябва да гледаме класирането и да ни вкарва допълнително напрежение, че сме пред тях. Знаете, че сезонът е дълъг и още сме в ранен етап. Следващият мач на "Армията" е най-важен и трябва да се поздравим с успех."

Снимка: Lap.bg

"Основното е да следваме плана на треньора и помощниците му. На "Армията" се гостува тежко. Предполагам, че ще дойдат доста хора, което ще направи мача още по-приятен. Който покаже повече самочувствие и изпълни указанията на треньора, ще се поздрави с трите точки."

"Най-нормалното нещо е да има провокации. Навсякъде има. Дори и в Подгорица имаше неспортсменски постъпки. На Кирил Десподов му светеха с лазери в очите, не можеше да се концентрира при дузпата, но това е най-нормалното нещо във футбола. Трябва да сме подготвени за това и да не ни повлияе по никакъв начин.", коментира още Русев.

Снимка: Lap.bg