на живо

Сектор Г на бунт срещу полицията

Забраната за хореография е заради Наско Сираков, убедени са феновете на ЦСКА

Сектор Г на бунт срещу полицията

Организираните фенове на ЦСКА отказват да изпълнят разпореждане на полицията за предстоящото дерби с Левски в събота. От Трибуна Сектор Г са категорични, че няма да се съобразят със забраната на хореография и знамена.

Привържениците твърдят, че решението е взето под влияние на собственика на съперника Наско Сираков и "синьото лоби в престъпния така наречен Български футболен съюз." В същото време в позицията се отправя призив да не бъдат използвани ракети и бомбички.

Предлагаме ви цялата позиция:

Aрмейци,

Утре предстои последното дерби за сезона. В този ред на мисли бихме искали да ви уведомим за някои "особености", свързани с провеждането му.

През седмицата бяхме уведомени от органите на реда, че за този мач хореографиите, знамената и всякакви пиротехнически изделия (не думай) са забранени изцяло поради висока опасност за живота и здравето на присъстващите на стадиона. Опитахме се да разберем с какво точно първите две биха застрашили когото и да е, но не успяхме да стигнем до разумен и адекватен отговор. Това, което знаем със сигурност обаче е, че натискът всичко това да се случва в момента идва от съпруга на Илияна Раева и синьото лоби в престъпния така нар. "Български футболен съюз".

Очевидно някои хора смятат, че футболът у нас им е "бащиния" и могат да отнемат и едно от малкото положителни неща, останали в него, а именно атмосферата по стадионите. Ние обаче мислим да ги опровергаем и за целта утре ще имаме въпреки всичко частична хореография, която се извиняваме предварително, че няма да успеете да видите в пълен блясък. Призоваваме обаче всички ви - НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ НИКАКВИ РАКЕТИ И БОМБИЧКИ.

Нека вместо това всички присъстващи да оставят сърцето и душата си на трибуните от първата до последната минута на срещата. Нека покажем, че лекцията и ехото от нашите песни от миналия мач е просто една скромна прелюдия към това, което наистина предстои утре - да ги довършим!

За честта на Родината, за ЦСКА и дружината! Винаги ще бъдем тук - винаги един до друг!