на живо

Сектор Г: Преместете мача с ЦСКА 1948 или не отговаряме

Силно се надяваме разумът да надделее, отбелязаха организираните привърженици на ЦСКА

„Трибуна Сектор Г“ поиска мачът от 23-ия кръг в Първа лига между ЦСКА 1948 и ЦСКА да бъде преместен на Националния стадион „Васил Левски“, а не да бъде изигран на „Витоша“ в Бистрица, както е по програма. Организираните привърженици на ЦСКА излязоха с позиция, в която се обърнаха към отговорните органи и институции, като поясняват, че не могат да носят отговорност за действията на тълпите от феновете.

Причината за позицията е бройката от 300 отпуснати билета за гостуващите привърженици, като за тях е крайно недостатъчна. Ето какво гласи тя:

Ще използваме нашата трибуна, за да се обърнем към отговорните органи и институции относно предстоящата среща на любимия ни отбор в неделя. Ще бъдем максимално кратки.

Към момента на червената общност са отпуснати 300 билета, които са крайно недостатъчни, а мачът по програма трябва да се играе в Бистрица. Апелираме това решение да бъде преосмислено, а срещата да бъде преместена на ст. "Васил Левски". В противен случай не можем да носим отговорност за действията на тълпите от хора, които ще останат извън рамките на стадиона без възможност да подкрепят любимия си отбор.

Силно се надяваме разумът да надделее.

Само ЦСКА!

Мачът между ЦСКА 1948 и ЦСКА е в неделя(12 март) и ще стартира от 16:45ч.

Тагове:

@