на живо

След скандал и бой: ЦСКА 1948 остави ЦСКА извън евротурнирите (ВИДЕО)

Фенове на ЦСКА нахлуха на терена и прекъснаха баража, има ранени полицаи

След скандал и бой: ЦСКА 1948 остави ЦСКА извън евротурнирите (ВИДЕО)
 

ЦСКА 1948 остави ЦСКА извън евротурнирите след победа с 2:0 в баража. Мачът на Националния стадион Васил Левски беше белязан от грозни сцени в последните минути, заради които се наложи продължително прекъсване. 

В 88' фенове на "армейците" от сектор "Г" нахлуха на терена. Нервите им не издържаха, след като гостите водеха с 2:0 и запалянковците на тима от Борисовата градина не можаха да го преглътнат.

За момент телевизионното излъчване беше спряно, след като бесните фенове счупиха една от камерите на телевизията, излъчваща двубоя. Кадрите показаха как един от полицаите лежи на земята, след като беше ударен от фен.

Taрторът на сектор "Г" Иван Велчев пък нокаутира друг запалянко. Кюстендилеца и Росен Петров се опитваха да успокоят феновете и да ги върнат в сектора. В 21:54 ч. Стоян Орманджиев направи опит да укроти феновете, но бързо беше отпратен от Росен Петров-Животното. 

В крайна сметка срещата се доигра, а повече голове не бяха отбелязани. Автори на двете попадения за ЦСКА 1948 станаха Пишчевич в 30' и Педриньо в 53'.