на живо

СПЕЦИАЛНО: Коя е любовта, без която Десподов не може? Епизод 3 (ВИДЕО)

Тя ми помага с всичко. Тя се грижи за мен. Опора сме си двамата с тежки моменти, открехва завесата пред bTV звездата на ПАОК

СПЕЦИАЛНО: Коя е любовта, без която Десподов не може? Епизод 3 (ВИДЕО)

Ето го и епизод 3 от специалната дигитална поредица на bTV, която ние, от спортната редакция, посветихме на най-добрия български футболист Кирил Десподов и на неговия живот като една от звездите на гръцкия гранд ПАОК Солун.

Снимка: Миряна Мирочник

В този епизод, поемаме голям риск и тръгваме на разходка с него из улиците на града, в който ПАОК е истинска религия за местните.

Избираме по-кротко място – да повървим из квартала, в който Десподов живее.

ДАЛЕЧ ОТ ЛУДОСТТА НА ФЕНОВЕТЕ

Да слезем в центъра на Солун, по крайбрежието, това на практика означава да изгубим половин ден на нашия любезен домакин. Половин ден, в който около него ще бъдат десетки фенове, които ще му се катерят по главата за снимка и автограф.

Снимка: Миряна Мирочник
Снимка: Миряна Мирочник

Причините са много, но една от тях изпъква. И макар Десподов да крие ревностно личния си живот и да брани с всички сили интимното си пространство, няма как да подминем факта, че в Солун той не е сам (лоша новина за фенките му – б.а.).

ЗА ЛЮБОВТА В СЯНКА

В Солун Кирил живее заедно със своята приятелка, която качи наскоро в своя профил в Инстаграм, но скри лицето ѝ със сърце.

"Никой не го интересува моят личен живот. Да, може би медиите ги интересува, но никой друг не се интересува. Пазя си това пространство за себе си", откровен е роденият на 11 ноември 1996 г. в Кресна футболист, който играе в ПАОК от миналата есен.

Снимка: Миряна Мирочник

"Тя ми помага с всичко. Тя се грижи за мен. Опора сме си двамата в тежки моменти", споделя Десподов и шеговито допълва, визирайки трудните понякога правила на футболната игра за жените:

"Е, трябваше малко време да я вкараме в час как са нещата, но сега всичко е наред. Идва на всеки мач да ме гледа, интересно ѝ е, на стадиона има много фенове, атмосферата е много хубава."

ЗА ГОРДОСТТА ДА БЪДЕШ БЪЛГАРИН

В Гърция има две имена, които изпъкват на спортна тема, извън това на Кирил Десподов: Димитър Бербатов, който носи преди време екипа именно на ПАОК, и Александър Везенков – рожба на баскетболната школа на другия гранд от Солун – Арис.

Снимка: Миряна Мирочник

"Всеки един от нас иска да остави следа след себе си. Аз, където и да отида, ми казват, че съм българин. За мен това е гордост. Надявам се на същото: да успея да оставя добра следа тук", казва Десподов, а ние му го пожелаваме от сърце!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by bTV Sport (@btvsport)