на живо

СПЕЦИАЛНО: Защо Десподов никога не използва асансьор? Епизод 2 (ВИДЕО)

Новата звезда на ПАОК през очите на съотборници и журналисти

СПЕЦИАЛНО: Защо Десподов никога не използва асансьор? Епизод 2 (ВИДЕО)

Днес ви срещаме с хората, чиито живот и работа са свързани с Кирил Десподов, за да го видим през техните очи. Националът се превърна в ключова фигура в гръцкия гранд ПАОК, за който има 12 гола и 10 асистенции в 29 мача от началото на сезона.

Защо Десподов никога не използва асансьор, как приемат съотборниците му неговия стил на обличане, колко често е спиран за снимка или автограф от феновете в Солун? Това и още много сме ви подготвили с Миряна Мирочник в епизод 2 от дигиталната ни мини поредица, посветена на футболист №1 на България за последните две години.

"Той помага много на всички ни. Като човек е доста спокоен. Бързо се адаптира към отбора. Шутовете му са отлични, а и колко лесно стига до вратата, много е бърз.", коментира съотборникът му Брандън Томас.

Снимка: Миряна Мирочник

"Малко е чудат обаче - облича се странно, хич не ми харесват дрехите му. Например - не обича да се качва с асансьора, ползва само стълбите. Често се шегувам с дрехите, колата или родината му. Още не ме е поканил в България, но ми говори само добри неща за нея."

"Трансферът на Десподов е най-добрият в Гърция през този сезон. В Олимпиакос съжаляват за грешката си, а феновете на ПАОК се подиграват на най-големия си съперник. В момента той е най-важният играч в отбора. Гърците, и конкретно жителите на Солун, обичат Кирил. Момичетата също го харесват много. Намират го за атрактивен мъж. Той печели симпатии и с това, че пее гръцки песни, показва уважение към нас. Фланелката му е една от най-продаваните.", заяви пред bTV журналистът Власис Камбанис.

Снимка: Миряна Мирочник

Втората ни среща с представител на местните медии е с Петротос Костас, който работи в радио и от години следи процесите в ПАОК.

"Манталитетът, който има, ще го отведе далеч! Вижте - там е Бялата кула. Ако на нас са ни необходими 5 минути, за да стигнем до нея, то на Кирил ще е нужен около час, на всеки 5-10 метра ще го спират за снимка или автограф."

Снимка: Миряна Мирочник

Вижте как можете да спечелите фланелка с автограф на Десподов:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by bTV Sport (@btvsport)

Правилата на играта: ТУК