на живо

Стамен Белчев: Играе се 90 минути, имам много забележки (ВИДЕО)

Това е най-важната ми победа над Левски, но трябва да извлечем поуки

Стамен Белчев: Играе се 90 минути, имам много забележки (ВИДЕО)

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев отправи критики към играчите си въпреки победата с 3:1 във вечното дерби с Левски. "Червените" поведоха с 3:0 до почивката, но през второто отстъпиха инициативата на съперника и можеха да получат и повече от едно попадение.  

"Най-доброто в днешния мач е резултатът. Това не е от най-добрите мачове за нас. Особено през второто полувреме, когато Левски стоеше много по-добре от нас.

Като видях настроението на почивката, казах на футболистите, че мачът все едно започва от 0:0. Ако Левски беше вкарал още някое положение, напрежението щеше да бъде при нас.

Имаме скорост в атака и оттам дойде грешката, която футболист на Левски допусна при третия гол. Имам много забележки към играта, има много какво още да се желае. Особено при 3:0 трябва да играем много по-освободено, да задържаме топката и да накараме противника да се съобразява с нас.

Каранга има влияние върху играта. Оставих резерва Хайнц по мое решение, следващия мач може да е друг. Тази вечер ще се насладим на резултата, от утре започваме да се готвим за реванша с Ботев Пловдив.

Всяка победа срещу Левски е добра, но трябва да си извлечем поуките и да изглеждаме много по-добре. Тази ми е най-важната победа в дербито, защото имах най-малко време да работя за отбора.