на живо

Станимир Стоилов: Нямам проблеми със Сираков

"Левски" тръгна с 13 футболисти за Сандански

Станимир Стоилов тръгва с 13 футболисти за първия мач от турнира за Купата на България срещу "Вихрен" Сандански. Сблъсъкът е в събота от 13,30 ч. "Сините" са актуалните носители на трофея.

"Всеки възможен трофей е приоритет. След като миналата година сме спечелили, нормално е да опитаме да го направим отново. Имаме амбиции за Купата", заяви Стоилов на пресконференция преди мача.

Той и за проблемите в ръководството на "Левски", след като в последните седмици се появиха информации за напрежение между него, Наско Сираков, Иво Ивков и други.

"Каквото имаше да се каже, сме го казали. И двамата с Ивков искаме "Левски" да се управлява по най-добрия начин. Има някакви спорове и недоразумения, но се надявам да ги изчистим. Аз лично нямам проблеми със спонсора или с когото и да е", каза Стоилов.

Снимка: Lap.bg

"Проблемите не са толкова големи, за да драматизираме. Не е нещо сложно. Споровете се водят за управлението на клуба. От спортно-техническа гледна точка и от това, за което сме се разбрали, няма проблеми. И другите неща ще се изчистят. Аз нямам проблеми с никого. От толкова години работя със Сираков и нямам проблеми, че да имам сега... Нямам никакви разминавания с него и даже ми е обидно, че коментирам тази тема. Има дребни детайли за изчистване в управлението".

Левски ще проведе зимния си лагер в Дубай, а това няма да излезе никак евтино на "сините". Стоилов подчерта, че подготовката е платена от спонсори и че това е ключов период за всеки отбор.

"Тема, която ми е много интересна. Коментираме постоянно лагера. А в леда в България можем ли да тренираме? Клубът си е осигурил допълнителни спонсори, има подписани договори и голяма част от парите са преведени. Две или три компании дадоха сумите", завърши той.