на живо

Станимир Стоилов: Ще ви съобщя решението си, вие сте умни хора (ВИДЕО)

След два дни ще знаете цялата истина, обеща треньорът на Левски

Станимир Стоилов загатна, че няма да остане в Левски след скандалите на Общото събрание. Треньорът на сините даде кратка пресконференция по повод освобождаването на изпълнителния директор Ивайло Ивков и члена на Надзорния съвет Петър Ганев, които са в открита война със собственика Наско Сираков. Смята се, че Стоилов е поставил ултиматум да работи само с Ивков.

"По-важното за мен е, че след два дни Левски има мач. Отборът трябва да бъде оставен да се концентрира. "ли утре, или след мача най-късно ще ви кажа каквото имам да ви казвам и моето решение. На този етап по-важно е мачът да мине и след това ще разберете всичко, което ви интересува. Не искам да има излишни коментари преди мача", коментира Стоилов.

"Разбрах само откъслечни фрази от Общото събрание. Това, което се е случило през тази година и няколко месеца, откакто съм тук, всичко е видно - на книга, на тефтер и на терена. Там какво се е случило - не зная нещо."

"Няма да ви изненадам кой знае колко с моите отговори утре. Казах, ще ви отговаря на всички въпроси. Но най-важно е в събота да спечелим срещу Локомотив София. Моите отговори няма да избягат, след два дни ще знаете цялата истина. Няма чак с какво толкова да ви изненадам. Предполагам, че сте умни хора и ще разберете за какво става въпрос."

Според неофициална информация, Левски вече преговаря с евентуален заместник на Стоилов. Това е Станислав Генчев, който води именно следващия съперник на тима - Локомотив София. 

Тагове:

@