на живо

Стоилов: Целта е Левски да не изпадне (ВИДЕО)

След антирекорда от 11 поредни мача без победа

Стоилов: Целта е Левски да не изпадне (ВИДЕО)

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде любопитен отговор на въпроса каква е целта пред "сините" до края на сезона. Специалистът заяви, че ще се опита да спаси столичния гранд от изпадане.

Коментарът му идва след нулевото равенство с Лудогорец на Герена. С него Левски направи антирекорд - 11 поредни шампионатни мача без успех.

Снимка: Lap.bg

"Целта е Левски да не изпадне. Дълги години не исках да се връщам, защото се оправдаваше начинът на управление. "Левски" трябва да се управлява по левскарски! Ако ние не ги решим, ще си поемем отговорността. За играта негативите носим аз, като треньор, и футболистите. Винаги вярвам, че ще се върнем на победния път. След като "Левски" е толкова обичан, следван и подкрепян от своите привърженици, е нормално да се вдигнем", каза Мъри.

"Нормално е да има и напрежение. В предните мачове беше по-лесно да победим, но терените не бяха толкова добри, а на лошите терени не проявихме нужния характер. Срещу нас обаче имахме сериозен противник"

Снимка: Lap.bg

"Равенството е справедлив резултат. За нашия отбор беше важно да се справим след последните два неудачни мача. Когато имаме добри терени, ние можем да създаваме конкуренция на най-добрите отбори в България. Доволен съм от желанието и амбицията на футболистите"

"Големият ни проблем бяха завършващите подавания и завършващите удари. Имахме агресия и стабилност в защита. Положенията на Лудогорец дойдоха след наши грешки в подаванията, което е наша стара слабост.", коментира наставникът на Левски, който отново изяви готовност да бъдат посочени виновните за натрупания дълг от над 11 млн. лв към НАП.