на живо

Стоилов: Папазов да се занимава с баскетбол, върна 5% от загубеното

Треньорът на "сините" настоява Тити да се оттегли от клуба

Нови престрелки в "Левски" между Станимир Стоилов и Константин Папазов. Треньорът на "сините" обвини члена на Надзорния съвет на клуба в оставка за финансовите неуредици в последните 10 години на "Герена". Въпреки че Папазов изплати дълг от 125 000 лв, Стоилов настоява за неговото оттегляне.

"За да приключим темата веднъж завинаги, не съм си оттеглил искането за оставка на Константин Папазов. Мога да кажа, че през тези години често е бил съветник и управляващ. Римската империя и "Левски" паднаха заради управление. Тези пари, които върна, са 5% от това, което е загубил. Да се занимава с баскетбол. Все едно аз да му казвам какво да прави с баскетбола. Идва ми малко too much.", заяви Мъри преди мача с "Арда".

"Като физика сме в добро състояние горе-долу. Изключвам някои дребни болежки. Надявам се всички до мача да могат да вземат участие. Като психологическо състояние, естествено не е приятно да загубиш с 11-метрови удари."

"Основният критерий, който ме интересуваше, е такива мачове като този с "Лудогорец". Важно е да запазим амбицията и мотивацията, за да имаме шансове да скъсяваме дистанцията до лидерите. Важно е всеки мач да играем добре. Няма нужда от настройка и допълнителна мотивация, когато играеш големи мачове. Ако искаме да печелим в първенството, трябва всеки мач да ни е финал. Една-две промени можем да направим."

"Някои футболисти играха два-три мача без възстановяване. Ноа (Сундберг) е здрав, може да влезе в състава. "Арда" играе доста добър и комбинативен футбол, с настроение. За българските стандарти са отбор, който контролира ситуацията. Всичко ще зависи от представянето на нашия отбор."

"Николай Михайлов пази дълго време, сега ще дадем шанс на Пламен Андреев. Надявам се да продължи да се развива. Пътят на "Левски" минава през развитие на младите. Нормално е Ники да чака, както Пламен чака. Ние не търсим виновни, а бъдеще за "Левски". Той няма проблем. Освен младостта, във вратарите ни има и цена. Трябва да търсим в младите да струват нещо. Николай всеки един момент може да пази без проблеми в българското първенство, има качествата."

"В клуба е бил финансов бардак! Изплащаме дългове, които са били с години наред. Казал съм си мнението, това е моята истина. Футболът на Папазов не му е силата. Наследихме клуб, който беше пред всякакъв фалит. Лесно се чука в интернет и се проверява какво е било преди. Винаги съм вярвал във футболен клуб "Левски" и симбиозата между фенове и отбор. Вярвам и в треньорската работа."

"Левски" трябва с този отбор да подобри собствената класа. Нямам притеснения за големите мачове. Имам притеснение от съперниците от средата на таблицата. Може да нямаме самооценка, за да спечелим тези мачове. С "Левски" става футболно шоу, без нас няма."

Снимка: Lap.bg