на живо

Стойчо Младенов: Принудиха ме да си тръгна от "Армията", в "Левски" ли да отида?

Получавам крайни СМС-и, каза при представянето си като директор в ЦСКА 1948 Екзекутора

Стойчо Младенов: Принудиха ме да си тръгна от "Армията", в "Левски" ли да отида?

Стойчо Младенов приключи треньорската си кариера. Това обяви самият той при представянето си като оперативен директор на ЦСКА 1948. За последно специалистът беше начело на ЦСКА, но напусна в края на миналия сезон.

Снимка: Lap.bg

„Това е първата страница от новия ми живот в спорта. Приключих кариерата си като треньор. Преминавам в друга сфера – като ръководител. Надявам се клубът да постигне целите си. Клуб, който е основан от фенове и легенди на ЦСКА. Развива се, работи се професионално. В клуба има способни хора – легенди на ЦСКА.

Щастлив съм, че идвам в клуб, в който има табели на ЦСКА. Със своя опит ще бъде полезен във всяка една сфера в клуба. Това е новост за мен", заяви Екзекутора на Ливърпул при представянето си.


„Всеки е в правото си да изразява недоволство. Достатъчно съм зрял, за да преценя какво трябва да направя. Къде да отида в "Лудогорец", в "Левски". След като ме принудиха да напусна ЦСКА от "Българска армия" къде да отида? В тези повече от 3 месеца имах възможност да се срещам с хората, които работят тук, със спонсорите и придобих представа за този клуб“, каза Младенов.

"Защо да не бъде на "Българска армия" на следващия мач? Нормално е да има реакция от крайни. Както получавам крайни СМС-и, така и получавам такива с разбиране. Трябва ли да наречем Гибона предател, че беше в ЦСКА, или Наско Сираков, или когото и да било", допълни Стойчо.

Снимка: Lap.bg

"Не е приятно да има две ЦСКА-та, но всичко зависи от нас. Аз искам да видя единен ЦСКА. Феновете разделени, легендите разделени, ръководителите, които са доста богати, пак разделени. Не говоря за обединение, искам единен ЦСКА. Разделението между феновете факт ли е? Факт е! Защо в "Левски" съумяха да се обединят? При нас продължава и се поощрява от различни места. Разделяй и владей, това се прави. Самата история го показва", допълни още той