на живо

Търси се в "Надежда": Директор, треньор, футболисти...

Гневни фенове на Локомотив София разлепиха обяви из стадиона

Стадионът в столичния квартал "Надежда" осъмна с разлепени обяви за работа. Търсят се... изпълнителен директор, всякакви служители, треньор и футболисти за Локомотив София.

Разбира се, акцията е на феновете на "железничарите". Чрез нея агитката изрази разочарованието си от процесите в школата на клуба и трагичното представяне в елита.

"ТЪРСЯТ СЕ: Изпълнителен директор, всякакви служители, старши треньор. Ама няма кой да уволни сегашните... поради некадърност!", гласи една от обявите. На друга пък пише: "Локомотив София набира футболисти, може и без опит. За повече информация и подаване на CV, моля свържете се с изпълнителния директор Бойчо Величков".

Текстът на трета обява е "ДЮШ на Локомотив София набира деца. Ако искате детето Ви да тренира, но да не играе мачове, защото децата на приятелите на шефа тренират в същата школа и са с приоритет... Ако искате треньорът да забранява на детето да ходи в агитката по време на мачовете на мъжкия отбор... ТОВА Е ВАШЕТО МЯСТО! За повече информация – К.В. достоен син на баща си!".