на живо

Приятелката на Тодор Неделев тръгва за Грузия

Заедно с Анита Терзийска в Тбилиси отиват и други негови близки

Приятелката на тежко пострадалия при катастрофата в Тбилиси български футболист Тодор Неделев - Анита Терзийска, тръгва за Грузия. Тя ще бъде придружена и от други близки на пловдивчанина, която претърпя операция на главата, заради спукан череп.

По този начин Неделев няма да остане сам до момента, в който получи медицинско разрешение да се завърне в България. Националите по футбол играят тази вечер срещу Грузия, но утре се прибират у дома. Тошко няма да напусне болницата, а на този етап се чака подсигуряването на медицински хеликоптер за транспортирането му. 

Анита Терзийска трогна сърцата на хиляди с емоционалния си пост в подкрепа на своя любим след инцидента. В подкрепа на Неделев пък социалните мрежи бяха заляти от призиви и съобщения дори и от конкурентите клубове на неговия "Ботев" Пловдив.

Никой от националния отбор все още не е имал възможност да разговаря или да се види с Тодор Неделев след катастрофата, при която той бе ранен, а останалите се отърваха като по чудо невредими. Единствен това прави лекаря на държавния тим д-р Бисер Бочев.

Снимка: Lap.bg

Катастрофата продължава да се разследва от местните власти, но най-вероятната причина за нея е високата скорост, с която местните се придвижват с автомобил. Подобно шофиране не е изключение, а практика в Грузия, съобщават пратениците на bTV.

Снимка: Валери Генов