на живо

Треньорът на ЦСКА: В Панчарево е като в Англия заради тези хора (ВИДЕО)

"Футболистите се раздадоха", заяви Томислав Стипич след победата над Беласица

Треньорът на ЦСКА: В Панчарево е като в Англия заради тези хора (ВИДЕО)
 

Новият треньор на ЦСКА Томислав Стипич постигна победа в неофициалния си дебют начело на тима, а след мача насочи вниманието към хора от клуба, за които не се говори достатъчно - работниците, които поддържат базата в Панчарево. 

"Червените" победиха Беласица с 2:0 в първата си контрола от подготовката за сезон 2024/2025, като хърватският специалист отличи не само футболистите си. 

"Доволен съм от това, което показахме днес. Не е подходящ момент да говорим за отделни футболисти, трябва да изтъкнем силата на нашия отбор. Може да се изисква повече, но играчите се раздадоха, показаха желание.", заяви той и добави:

Снимка: Lap.bg

"Искам да добавя нещо от себе си. Питате ме за мен, питате ме за футболистите, но вижте какъв страхотен терен имаме тук, много красива трева, професионални условия за тренировка. Като в Англия! За хората, които работят тук всеки ден не се говори много. Много им благодаря за това, че ни приготвиха така добре игрището. Благодаря им, че работят така добре"

Стипич разкри, че Амос Юга ще се присъедини към тима на 25 юни. "Червените" ще направят всичко възможно, за да задържат в редиците си Иван Турицов.

Снимка: Lap.bg

"Няма как да не искам Турицов, той е национал в разцвета на силите си. Интересен играч е, играе добре без топка. Фокусираме се върху подготовката на отбора и с малки стъпки да напредваме към успехите", заяви Стипич.