на живо

"Трибуна Сектор Г" преди конгреса: Време е за промяна. Умната.

Феновете на ЦСКА излязоха с позиция

Феновете на ЦСКА от "Трибуна Сектор Г" излязоха с позиция преди изборния конгрес на БФС, който ще се проведе в петък (15 март).

"Армейците" поискаха прозрачност, честност и допускане на медиите до събитието, на което ще бъде избран нов президент на родната централа.

"Както знаете, на 15.03 ще се проведе извънреден конгрес за избор на ново ръководство на БФС. От доста време насам в Бояна има крещяща нужда от промяна и е време футболният съюз да заработи за развитието на най-популярната игра, а не против него.

През годините многократно сме казвали и показвали какви са нашите предпочитания и целта на тази публикация не е агитационна. По-скоро искаме да обърнем внимание на отговорните лица, които ще осигуряват и съблюдават провеждането на самия Конгрес - установените законови и процедурни рамки трябва да бъдат спазени така, както "го правят в белите държави"!

Прозрачност, честност, допускане на медиите до събитието и без шменти-капели в някоя тъмна стаичка на хотел "Маринела". Крайно време е порочните практики да бъдат оставени в миналото!

Ние като организация ще наблюдаваме отблизо и ще следим събитията със засилен интерес. Разчитаме най-накрая разумът да надделее и футболът ни да се откъсне от мъртвата хватка на безвремието, в която се намира благодарение на корумпираното и некадърно управление на предходното ръководство на БФС.
Умната.

Време за промяна!", написаха от "Трибуна Сектор Г".