на живо

Трогателно от фен на ЦСКА: Щастлив съм, че съм жив

Иван Турицов и Стойко Сакалиев зарадваха Ники от Калофер

Николай Божиков от Калофер - момчето, което живее от години с мускулна дистрофия и диша с помощта на апарат, за пореден път бе зарадван от любимия ЦСКА.

Ники е фен на "червените" и сподели в социалните мрежи са срещата си с Иван Турицов и Скойко Сакалиев, посетили го в дома му.

"Ей хора, щастлив съм, че съм жив... Днес имах посещение директно от любимия отбор ЦСКА и сърцето ми лудее! Мечтаех си да ми гостуват футболисти и днес това се сбъдна с Иван Турицов. Чак дойде и легендата от близкото минало и вече част от клуба - Стойко Сакалиев. За да се случи всичко това, помогна моят приятел Иван Христов - пак част от ЦСКА.

Страхотна изненада, която ще се помни! За доста неща си говорихме, макар да бях леко шашнат, но хубаво беше и щастието си властваше в сърцето ми! Усетих голямо уважение и доста сила ми донесе това посещение. Даже треньорът разбрал за мен и се радвам.

Благодаря ви за всичко момчета и поздрави на целия отбор! На терена нека се играе силно с армейски дух и една молба - по-малко връщане топката назад и мачкайте всеки! Надявам се да съм на късмет и 32-рата титла да празнуваме заедно на пълния стадион тази година! Само ЦСКА!, не скри емоциите си Ники.