на живо

Удоджи: Като гледам нивото в България, мога да играя до 40

Винаги искам да спечеля, като гладиатор съм на терена

Като виждам нивото на българския футбол, спокойно мога да играя до 40 години, заяви нападателят на "Вихрен" Удоджи. Ексцентричният нигериец с български паспорт се завърна в Сандански след престои в редица чуждестранни клубове и успя да блесне с красив гол с глава във вратата на Николай Михайлов при загубата от "Левски" с 1:4 за Купата на България.

"Винаги искам да спечеля, като гладиатор съм на терена. Винаги е най-важно да си свърша работата, защитавам отбора, за който играя. Някои от момчетата не са свикнали с публика, с камери. Като вкарахме гола, някои се поуплашиха, върнаха се назад и направихме грешки. Има оферта за мен от "А" група. Мога още доста да играя, нищо, че съм на 36 години. Като гледам нивото в България, мога да играя до 40 години, ако искам", каза Удоджи след мача.

Голмайсторът, известен с българското си име Митко, е шампион с ЦСКА от 2008 г. и логично не бе посрещнат радушно от феновете на "Левски".

 

"Без публика няма футбол. Всеки мач трябва да има публика, без псувни не може, даже малко ме освиркваха", каза още Удоджи.