на живо

„В събота Сектор „Б“ остава празен“

Агитката на Левски обяви бойкот

Lap.bg

Слабата игра и трите поредни загуби на футболния Левски доведоха до… бойкот.  Обмявиха го от фен фракцията „София – Запад“.

„Сините“ паднаха последователно от Лудогорец (1:5), ЦСКА (0:2) и Черно море (1:3).

Това предизвика гнева на феновете. Първо те се опитаха да се саморазправят с част от футболистите, а след това публикуваха и съобщение. В него се казва, че Левски не е „карта в покера, нито е обект за залози“, а феновете са против „гаврата на ръководството с вековния ни клуб“.

Първата крачка на протест от страна на феновете ще е да не посетят мача с Берое на 20 април.

"Казват, че утрото е по-мъдро от вечерта. При нас вече нужда от мъдрост, сляпа отдаденост и реверанс - няма. На карта е заложено достойнството на Левски. А Отбора на народа нито е карта в покера, нито е обект за залози. Е, поне не би трябвало да бъде...

Ние от клуб на привържениците на Левски - София Запад се обявяваме против гаврата на ръководството с вековния ни клуб. Кръг след кръг петната върху най-обичания отбор в България стават все повече и повече. Стигнахме до момент, в който знайни и незнайни отбори се подиграват с нас на терена, а публики с нулева идентичност и репутация да се давят във виковете си: "Още, още...".

Нашето категорично решение е, че е дошло време за действия! Първото, от които ще бъде бойкот на двубоя с Берое идния уикенд. Ние винаги сме били плътно зад отбора, както в България, така и в Европа. Правим така, че навсякъде да бъдем домакини. Въпреки безидейната игра и трагикомичното поведение на терена, стадионите в България едва ни побират, колкото и допълнителни сектори да ни отпускат, но търпението ни приключи. Затова в събота, 20 Април - сектор Б остава празен!

С нас, който иска... Срещу нас, който може!
Само Левски!", се казва в позицията на „София – Запад“.

Феновете на Левски от близо година са в остър конфликт с ръководството на клуба в лицето на мажоритарния собственик Наско Сираков.