на живо

Венци Стефанов: Ако дължа колкото Левски, няма да отида в Дубай

Те продадоха най-добрия си футболист, не знам кого толкова задържат, обяви шефът на Славия

Ако дължа десетки милиони, аз лично не бих отишъл в Дубай на подготовка. Това заяви президентът на Славия Венцеслав Стефанов по повод зимния подготвителен лагер на Левски в Близкия изток."

"Уважавам много Станимир Стоилов, само че ако Левски беше Лудогорец или клуб, който може да си позволи всичко това нещо, окей. Когато си на изкуствено дишане и ако не са феновете, не можеш да продължиш, и дължиш десетки милиони на държавата, аз лично нито бих отишъл в Дубай на подготовка, нито бих задържал еди-кой си.

Доколкото знам те продадоха най-добрия си футболист, за кои други говорят, нямам представа. Аз си спомням Левски на Гунди, Сашо Костов, Соколето, помня и Левски на Наско, Боби, Гибона. Помня този Левски и свалям шапка на този Левски. Това, което гледам сега, не е нито Левски, нито ЦСКА. Това е едно подобие на Лудогорец, които събират футболисти от кол и въже. И ги правим национални герои, едва ли не. Дано българите се отърсим от тази чуждопоклонническа зараза, трябва да гледаме в нашето стадо", коментира Стефанов на пресконференция преди подновяването на сезона. 

"Едно време се играеше и на сгурията, идваха ожулени, свършва мачът, три кебапчета и айде. Сега искаме отопление на стадионите, хубаво е това нещо. Прав е Мъри, по-добре да се играе на такъв терен, ама като няма риба и ракът е риба. Как толкова години сме играли, не сме Дубай, не сме и Англия. Нека се простираме колкото ни е чергата, в Славия така правим. Щастливи сме, че младите момчета в Славия дават всичко от себе си за клуба. Гордея се с всички деца. Възпитани, умни деца, няма татуировки, в Славия се възпитава едно добро поколение. Направих си една добра реклама, нали? Добре."

Тагове:

@