на живо

Вили Вуцов: Бийте го със сопи и тояги. Аз ще напиша роман

Култовият треньор отново бесен след мач

Lap.bg

Култовият треньор на Янтра Велислав Вуцов призова феновете да се саморазправят с габровеца Георги Йорданов, който отговаря за съдийските наряди във Втора футболна лига.

В неподражаемия си стил специалиста коментира отсъжданията по време на нулевото равенство на неговия тим с втория отбор на ЦСКА 1948.

Той заяви, че през сезона за Янтра е имало "мачове-разстрел", а Йорданов трябва да бъде наказан от феновете - "да вземат тояги и сопи и да не го пускат, ако искат да го бият, каквото искат да го правят".

"Много фактори пречат, натискат ни цяла година... да са живи и здрави. Във футбола не се е родил този човек, дето ще ме купи. Същото е и за момчетата, сигурен съм.

Снимка: Lap.bg

Съдийството този сезон ни уби, имаше мачове-разстрел. С Добруджа беше разстрел, безсрамна работа. Нарядите се правят от човек, който живее и работи в Габрово - Георги Йорданов се казва. Приканвам всички хора в Габрово, които идват на мачове, да вземат тояги и сопи и да не го пускат, ако искат да го бият, каквото искат да го правят.

Другите габровски журналисти не ми взимат интервю, защото им казах, че ще изрева и почнаха да се крият. Сега го казвам и ми дреме на шапката! Обиден съм от това, което се случва с отбора. В Радомир ме наказаха, а то не беше дузпа, а дузпище! Така не може да се продължава - да се въртят телефони, да се заканват. Като удариш спирачките, те удря отзад тирът и те размазва.

Янтра е фактор, всички се съобразяват с нас, щом се плаща срещу нас. За Чичо Гошо (въпросния Георги Йорданов) от Габрово ще напиша роман. Питайте го него защо габровец вреди на Янтра. Той е човекът, касапницата идва от него. В Добрич беше касапницата на касапниците. Знам всичко, не ми се говори", беснееше Вуцов.

Снимка: Lap.bg

"Аман от лизачи и подлизурковци. "Б" група е перфектна, най-доброто нещо в българския футбол в момента е "Б" група", завърши пламенното си изказване той.

В момента Янтра е на шесто място в класирането на Втора лига и няма шансове за влизане в елита.