на живо

Заличили Наско Сираков от "Левски на левскарите"

В агитката тече разследване как знамето на организацията се е озовало в ръцете на крайните фенове на ЦСКА

Заличили Наско Сираков от "Левски на левскарите"
 

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков вече не е член на Сдружението "Левски на левскарите". Това е станало, след като той изпълнил заканата си и е спрял да плаща членски внос.

Така голмайстор №1 в историята на клуба е бил заличен автоматично от системата на организацията, която следи дали нейните членове на стриктни, пише "Мач Телеграф".

Отлъчването му е станало непосредствено преди Общото събрание, което се проведе в четвъртък на „Герена“, стана ясно от коментари във форумите на привържениците в мрежата.

Снимка: Lap.bg

След сбирката се появиха поредните искри между Сираков и опозицията. Те бяха разпалени от изказването на Петър Ганев, който е бивш член на Надзорния съвет, че клубът е будна кома.

Сираков не му остана длъжен и обяви, че Ганев има бели петна в паметта си и е забравил колко дългове са били натрупани преди Даниел Боримиров да бъде назначен за изпълнителен директор.

Последва контра декларация от тръст „Синя България“.

Хората до Сираков коментират, че бройката на членовете на „Левски на левскарите“ не спира да се топи.

Снимка: Lap.bg

В момента в агитката тече разследване как знамето на организацията се бе озовало в ръцете на крайните фенове на ЦСКА, които го размахаха като трофей по време на последното дерби между двата тима, а после го запалиха.