на живо

Звезди на Левски се скараха, наказват ги

Ще се вземат мерки и за двамата, гарантира Николай Костов

Две от звездите на Левски влязоха в разправия след разгрома с 1:5 от Лудогорец в Разград. Рикардиньо и Джевад Ел Джемили ще бъдат глобени за поведението си, съобщи треньорът Николай Костов.

Бразилският нападател реши да потърси сметка от съотборниците си, докато "сините" се отправиха към сектора с гостуващи привърженици. Крилото обаче не му остана длъжен и се наложи намеса на човек от щаба, за да не се стигне и до нещо по-сериозно.

"Ако единият не е подал или не е видял другия и той се е обидил, влизат под емоция, не могат да се контролират... Обачеѝьѝѝь ще се вземат мерки и за двамата. Няма смисъл да говоря веднага след мача, но ще има наказания", коментира Костов.

Треньорът на "сините" коментира, че футболистите му са пристигнали в Разград, за да играят смело и за победа. "Може би не избрахме подходящия начин да се противопоставим на Лудогорец. Поздравявам ги за победата, поздравявам нашите футболисти за първото полувреме."

"Левски би трябвало да е силен и когато се защитава, и когато атакува от статични ситуации. В някои играчи се получи физическо изтощение, не беше като със Славия, не успяхме да освежим играта със смените."

"Умишлено сменихме Карлос Охене, за да не получи червен картон. Имахме притеснения дали ще съберем отбор за следващия мач. Надявам се Фабио Лима и Асен Митков да са възстановени за ЦСКА. Феновете, както обикновено, поддържат отбора, направи ни изключително впечатление и им благодаря. Ще видим тепърва как ще ни се отразят петте допуснати гола."