на живо

Антъни Джошуа се сбори с гигантска котка и загуби (ВИДЕО)

Нетипичната подготовка за мача с Франсис Нгану

Антъни Джошуа подходи нестандартно в подготовката си за мача с Франсис Нгану. Мачът е планиран за 9 март в Саудитска Арабия.

По време на посещението си в зоопарк в Дубай, Ей Джей и футболната легенда Алесандро Дел Пиеро, се срещнаха с рядък вид котка - лигър – кръстоска между мъжки лъв и женски тигър.

Англичанинът реши са си поиграе с лигъра. Боксьорът дърпаше единия край на въже, а лигарът - другия. Голямата котката успя да победи боксьора, а след това той се снима с табелра, на която пише "Изгубих".

Бившият нападател на Ювес също опита късмета си лигъра, а след това обиколи зоологическата градина, където се снима с ленивец.

Боксьорът също продължи обиколката си на зоопарка, където е по покана на д-р Сайф Белхас – собственикът на ексклузивния животински кът. Двамата се снимаха и с останалите екзотични животни, а Антъни дори нахрани малък лъв.

Джошуа ще прибере впечатляващите 50 милиона долара след боя през март, а Нгану - 20. Франсис вече се зарече, че ще нокаутира британеца. "Той е по-лесен за сваляне от Фюри", отсече французинът с колумбийски корени.