на живо

Майк Тайсън: Фюри ще нокаутира Усик (ВИДЕО)

"Понякога големите бойци губят и великите бойци изглеждат зле"

Майк Тайсън: Фюри ще нокаутира Усик (ВИДЕО)
 

Бившият шампион в тежка категория Майк Тайсън каза, че Тайсън Фюри в момента е най-добрият боксьор в света.

Циганския барон ще се качи на ринга на 17 февруари в Рияд срещу украинеца Александър Усик. Мачът е обединителен на всички титли в тежка категория.

"Не трябва да забравяме какво направи Фюри срещу Франсис Нгану, но трябва да разберете, че той все още е световен шампион. Той направи тази вечер страхотна. Той даде шанс на Франсис и това беше просто една лоша вечер. Всички имаме лоши моменти, това беше неговият", е мнението на Железния Майк, цитиран от британските медии.

Фюри е шампион в тежка категория във версия WBC, а Усик държи шампионските колани на WBA, WBO, IBF и IBO.

Победителят в Саудитска Арабия ще бъде първият боксьор, обединил всички пояси в тежка категория след Ленъкс Луис през 1999 и 2000 г.

"Очаквам с нетърпение битката между Фюри и Усик. Подкрепям Фюри, защото мисля, че той ще спечели. Фюри е най-добрият боксьор в света.

Големите бойци губят, великите бойци изглеждат зле, но това не им пречи да бъдат №1 в точния момент. Мисля, че на Фюри ще му трябват няколко рунда, за да се приспособи към ритъма на опонента си.

Той вероятно ще губи по точки, но тогава ще намери място за този свой удар. Ще бъде много трудно, но очаквам той да спечели с нокаут", прогнозира Майк пред Fight Hub TV", каза Тайсън.