на живо

Роналдо ще гледа Пол - Фюри от първия ред (ВИДЕО)

Боксьорите за малко да се сбият на пресконференцията

Роналдо ще гледа Пол - Фюри от първия ред (ВИДЕО)

Суперзвездата на Ал Насър Кристиано Роналдо ще присъства на битката между Джейк Пол и Томи Фюри. Дългоочакваният боксов мач ще се проведе на 25 февруари в Саудитска Арабия.

Това, че португалецът възнамерява да присъства на битката, беше разкрито от журналиста и добър приятел на CR7 Пиърс Морган след интервю с Пол за "Нецензурирано по TalkTV".

"Кристиано Роналдо току-що ме информира, че ще присъства на мача в неделя. И смята, че битката ще бъде страхотна. Много хора мислят така, включително и ние", каза Морган.

Томи Фюри влиза в битката като аутсайдер, но демонстрира изключително самочувствие. "Той е пълен боклук. Не може да се бие”, изцепи се братът на Тайсън пред Спенсър Оливър от talkSPORT.

"Ще има късмет, ако издържи до четвъртия рунд. Не се изненадвайте, ако падне още в първия или втория. Когато и да го уцеля, това ще е краят", надъхан е Томи.

Пол и Фюри трябваше да бъдат разтървани на пресконференцията преди боя. Проблемът избухна, след като 26-годишният ютубър от Кливланд предложи зашеметяваща сделка "двойно или нищо", която бе приета от Фюри. "Ако спечелиш, ще ти платя двойно повече от това, което ще получиш. Но ако аз спечеля, тогава ще взема всичко. Сделка или не, след като си толкова уверен?"

Тогава Джон Фюри, бащата на Томи, се включи: "Имате сделка. Всичко или нищо. Имате го."

След това и двамата бойци тръгнаха напред, за да си стиснат ръцете за споразумението, преди да си разменят няколко скрити удара и Дерек Чисора, облечен в традиционно местно облекло, да застане между тях и да ги разтърве.

Пол спечели шестте си боксови битки досега срещу група знаменитости и бивши звезди от ММА.