на живо

Богинята и футболните богове празнуваха шумно (ВИДЕО)

Реал Мадрид показа трофея от Шампионската лига на феновете си

Богинята и футболните богове празнуваха шумно (ВИДЕО)
 

Всеки успех трябва да бъде отпразнуван! А когато спечелиш Шампионската лига за 15-ти път се предполага, че купонът ще е огромен. Е, Реал може да си позволи да "покани" на него цялата испанска столица!

Хиляди фенове празнуваха с любимците си триумфа след 2:0 срещу Борусия Дортмунд на финала в Лондон! Те бяха част от шествието, а след това и от празненствата на "Сантяго Бернабеу". 

Снимка: Reuters

Откритият автобус с футболисти, треньора Карло Анчелоти и щаба му тръгна от стадиона в 18:00 ч., като първата спирка беше катедралата "Алмудена". Всички "виновници" за триумфа в Шампионска лига получиха благословия, а след това се отправиха към кметството за официална аудиенция при премиерът на областта - Исабел Диас Аюсо. 

Тя ги посрещна сърдечно, а от клуба ѝ подариха фланелка. 

Снимка: Reuters

"Този клуб никога не се уморява да печели титли. Горд съм, че съм капитан и с тази амбиция да искаш да печелиш и да искаш да си най-добрият... това е невероятно. Хала Мадрид! Нека още много пъти да сме шампиони!", заяви пред събралите се фенове Начо Фернандес.

Снимка: Reuters

След това той и футболистите се отправиха към площад "Сибелес", където по традиция целунаха статуята на богинята Кибела и я закичиха с шал и знаме на Реал.