на живо

Десподов: Три пъти бих в другия ъгъл за заблуда (ВИДЕО)

Извиних се в съблекалнята за изпуснатата дузпа, с Астана ще бъде тежко

Това не ми е първата и сигурно няма да ми е последната пропусната дузпа. Това обяви Кирил Десподов при завръщането на Лудогорец от Словения.

"Орлите" отпаднаха от Олимпия Любляна във втория предварителен кръг на Шампионската лига. Реваншът завърши 2:1 за домакините, а именно Десподов изпусна дузпа в 102-ата минута и не успя да прати сблъсъка в продължения.

"Извиних се в съблекалнята на моите съотборници. На тренировката преди мача бих три дузпи в другия ъгъл. Направих го, ако случайно някой гледа, да не се разбира къде ще бия, ако дадат дузпа по време на срещата.

Бях си намислил, че ще изпълня в този ъгъл. Все пак и вратарят на Олимпия направи добро спасяване. Не ни остава нищо друго, освен да продължим напред. Мачовете с Астана няма да бъдат никак лесни", заяви Десподов.

"Мачът тръгна добре, поведохме 1:0. След това много бързо изравниха и накрая - кофти ситуация. Ако ни вървеше в Разград, първият мач щеше да завърши 3:1. Не трябва да омаловажаваме нашия труд. Преди да ни победят с 2:1, Спас удари гредата. Винаги го има късметът."

"Червен картон, изпусната дузпа, много гадна работа. Много ни отбелязват от статични положения. Няма какво да направим. Трябва да се играе с Астана. Там ще е изключително тежък мач. Изкуствено игрище, топло най-вероятно."