на живо

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО ТУК: Champions TV - късните мачове от Шампионската лига

Платформата ни предлага на феновете пряко комбинирано предаване

Прякото комбинирано предаване тази вечер (8 ноември) започва в 22:00 ч. и може да бъде проследено на www.btvsport.sportal.bg/ChampionsTV

За пореден сезон Champions TV се грижи да не пропуснете нищо от мачовете от груповата фаза в сряда на най-авторитетния клубен турнир във футбола - Шампионската лига. 

Късните мачове можете да проследите на живо в комбинирано предаване, достъпно само на територията на България, на www.btvsport.sportal.bg/ChampionsTV. 

На един клик разстояние, без нужда от регистрация, достъпно за всички! Голове, спорни ситуации, консултации с VAR, картони и още много. Всичко това с коментар, всяка сряда до края на груповата фаза в турнира.

Посредством Champions TV в сряда можете да се насладите на ключови моменти от всички 6 срещи, които се провеждат в груповата фаза на Шампионска лига, от смартфона, таблета или компютъра си. Динамичното "телепортиране" на стадиони от цяла Европа ще ви даде възможност да не пропуснете нито един важен момент от срещите, които следим!

Обновеният лендинг на страницата на Champions TV, изготвен със съдействието на Sportal.bg, ви предоставя статистики и информация за проследяваните мачове в реално време.

Платформата осигурява разнообразни възможности, позволяващи клиентите да позиционират своите рекламни послания, така че да достигнат най-ценната спортна аудитория – феновете на Шампионска лига.

Футболният маратон тази вечер, 8 ноември, включва 6 интригуващи срещи: Арсенал - Севиля, Манчестър Юнайтед - Копенхаген, Байерн - Галатасарай, ПСВ Айндховен - Ланс, Залцбург - Интер и Реал Мадрид - Брага.

Не пропускайте прякото комбинирано предаване на www.btvsport.sportal.bg/ChampionsTV и на 29 ноември и 13 декември, достъпно и през Champions TV бутона на btvsport.bg