на живо

ГЛЕДАЙ НА ЖИВО ТУК: Champions TV - късните мачове от Шампионската лига

Платформата ни предлага на феновете пряко комбинирано предаване

bTV
 

Прякото комбинирано предаване тази вечер (25 октомври) започва в 22:00 ч. и може да бъде проследено на www.btvsport.sportal.bg/ChampionsTV

За пореден сезон Champions TV се грижи да не пропуснете нищо от мачовете от груповата фаза в сряда на най-авторитетния клубен турнир във футбола - Шампионската лига. 

Късните мачове можете да проследите на живо в комбинирано предаване, достъпно само на територията на България, на www.btvsport.sportal.bg/ChampionsTV. 

На един клик разстояние, без нужда от регистрация, достъпно за всички! Голове, спорни ситуации, консултации с VAR, картони и още много. Всичко това с коментар, всяка сряда до края на груповата фаза в турнира.

Посредством Champions TV в сряда можете да се насладите на ключови моменти от всички 6 срещи, които се провеждат в груповата фаза на Шампионска лига, от смартфона, таблета или компютъра си. Динамичното "телепортиране" на стадиони от цяла Европа ще ви даде възможност да не пропуснете нито един важен момент от срещите, които следим!

Обновеният лендинг на страницата на Champions TV, изготвен със съдействието на Sportal.bg, ви предоставя статистики и информация за проследяваните мачове в реално време.

Платформата осигурява разнообразни възможности, позволяващи клиентите да позиционират своите рекламни послания, така че да достигнат най-ценната спортна аудитория – феновете на Шампионска лига.