live

Отмененият гол на "Реал" - правилно или не? (АНКЕТА)

Вижте още веднъж положението и всички повторения и гласувайте в нашата анкета

Ясно е! "Реал" Мадрид отново е на своя европейски трон! "Белите" спечелиха 14-а титла от Шампионската лига, побеждавайки с 1:0 "Ливърпул" във финала в Париж!

И докато феновете на "белите" празнуват все още емоционално и неистово, по-безпристрастите продължават да си задават един въпрос: Защо голът на Карим Бензема през първото полувреме беше отменен?

В края на първата част "Реал" организира първата си по-опасна атака, която след поредица от пасове и рикошети завърши с топка във вратата на "Ливърпул". След дълга консултация със системата VAR голът беше отменен. Официалната причина е, че френският нападател на "белите" е бил в засада. 

Снимка: Reuters

Предоставяме ви възможност да разгледате отново ситуацията и всички повторения и да дадете вашето мнение в анкетата ни! 

Правилно ли беше отменен голът на Карим Бензема във финала на Шампионската лига?