на живо

Реваншът Олимпия Любляна – Лудогорец пряко по bTV Action

„Орлите“ ще се опитат да запазят мечтата си за класиране в групите на Шампионската лига

Реваншът Олимпия Любляна – Лудогорец пряко по bTV Action
 

Първенецът на Словения – Олимпия Любляна, е второто сериозно препятствие пред Лудогорец в дългия път към Шампионската лига.

След равенство от 1:1 в Разград „орлите“ ще се постараят да продължат своя полет в най-силната континентална клубна надпревара.

Във вторник (1 август) зрителите на bTV Action ще могат да се насладят пряко на словенско-българския дуел с огромен залог – място в третия квалификационен кръг на УЕФА Шампионска лига.

16-хилядният стадион „Стожице“ в Любляна ще притихне точно в 21:00 ч. за първия съдийски сигнал на ожесточения сблъсък между „драконите“ и „орлите“.

Снимка: Lap.bg

30 минути по-рано – в 20:30 ч., започва специалното студио с водещ Валери Генов.

Двубоят ще се стриймва и на спортния сайт btvsport.bg, като ще бъде предаван пряко и на видео платформата VOYO.

Задачата пред избраниците на Ивайло Петев изглежда изключително тежка, но в Словения Лудогорец е готов за нова луда европейска нощ.

След като в предния кръг на турнира българският първенец стопи пасив от два гола и разби Балкани Косово в реванша с 4:0, то Кирил Десподов и компания ще се нуждаят от същата мотивация и характер, за да преодолеят силното словенско препятствие.

Не пропускайте реванша между Олимпия Любляна и Лудогорец – във вторник (1 август), пряко по bTV Action, на сайта btvsport.bg и онлайн на VOYO!