на живо

S.O.S.: Билети за финала (ВИДЕО)

Стефан и Марио вече са в Лондон и ще направят всичко възможно да присъстват на финала. Освен едно!

S.O.S.: Билети за финала (ВИДЕО)
 

Колко ценни са билетите за финала на Шампионската лига? 

Можем да ви говорим в цифри - от 70 до 690 евро бяха пропуските за "Уембли", където утре (1 юни) Реал Мадрид и Борусия Дортмунд ще играят за мечтания трофей. Вие може да гледате мача безплатно пряко по bTV Action от 20:30 ч.!

Казваме "бяха", защото вече няма шанс да се сдобиеш с билет по напълно легален начин. Но желаещи да опитат всичко има! Представяме ви Стефан и Марио, които са готови на направят каквото и да е, без едно нещо, за да са на трибуните и да гледат любимия си Борусия Дортмунд. 

За "жълто-черните" това е първи финал в Шампионската лига от 11 години насам. И истерията да билети е разбираема. 

За фенове на Борусия на клуба бяха предоставени 25 000 пропуска. Заявките веднага заваляха и стигнаха смайващата цифра от 400 000! Затова клубът реши да използва изпитан метод за разпределяне - томбола. 

Е, нашите герой Стефан и Марио не спечелиха шестица от тото "Борусия"! Затова хванаха самолета и вече са в Лондон с една цел - да си намерят билети!

"Сбъдната мечта е. Не знам дали ще ми се случи отново в живота, но именно затова аз отивам на финала. Имаме самолетни билети, всичко е уредено. Единственото, което остава, е билетите за самия мач", категоричен е Стефан.

Тук прибягваме до старата сентенция, валидна за всеки футболен фен: "Кеф цена няма!".