на живо

Сотириу: Няма лесни мачове в Европа

Винаги в следващия кръг е по-трудно, припомни нападателят на "Лудогорец"

В евротурнирите няма лесни мачове и с всеки следващ кръг става все по-трудно. Това припомни Пиерос Сотириу, който отбеляза победния гол за "Лудогорец" в реванша срещу "Сутиеска" от квалификациите на Шампионската лига.

"Няма лесни мачове в Европа. Имахме късмет, че не допуснахме гол преди почивката. През втората част сменихме нагласата си и показахме, че сме по-опитния тим. Не бих казал, че сме подценили съперника, но трябваше да променим нивото си."

"Европейските мачове са по-различни от домашните. Винаги в следващия кръг е по-трудно. Трябва да се подготвим добре за следващия мач. Тези отбори, когато играят като домакин, се представят по различен начин. Важно беше, че спечелихме с 2:0 в Разград.", коментира нападателят на "орлите".

"Лудогорец" елиминира "Сутиеска" с общ резултат 3:0, след като победи черногорците с 2:0 като домакин преди седмица и 1:0 тази вечер.

В следващия кръг разградчани се изправят срещу ирландския "Шамрок Роувърс", който отстрани "Хибърниънс" (Малта) също с общ резултат 3:0 (3:0 и 0:0).

Снимка: startphoto.bg