на живо

Дерменджиев: Ще опитаме да не повтаряме грешките от Истанбул

Гледайте Лудогорец - Фенербахче: утре, 22:00 ч, пряко по bTV Action

Дерменджиев: Ще опитаме да не повтаряме грешките от Истанбул
 

Лудогорец ще опита да изчисти грешките от Истанбул, за да избегне ново поражение от Фенербахче в груповата на Лигата на конференциите.

Това заяви треньорът Георги Дерменджиев на официалната си пресконференция преди двубоя в Разград от четвъртия кръг, който можете да гледате пряко по bTV Action утре от 22:00 ч. (коментарно студио в 21:30 ч.)

"Фенербахче е един много класен съперник. Ние сме доволни, че имаме възможността да играем срещу такъв отбор и такива футболисти, за да видим каква е нашата класа и какви подобрения трябва да направим.", започна опитният наставник.

"Мисля, че се представихме игрово добре в Истанбул (1:3), но имахме индивидуални грешки, които ще се опитаме да не повтаряме тук."

"При всички случаи ще се опитаме да изиграем добър мач и да извлечем оптималното. Вие знаете, че това е футбол. Винаги съм искал от отбора с всеки мач да вдигаме класата. Доволен съм, че ще играем срещу класен отбор. Това за нас е много добре. Искам да се подобряваме срещу такива отбори. Всички знаем, че това е последен шанс и аз искам ние да не го загубим."

Бранителят Ноа Сонко Сундберг, който лекуваше травма, няма да играе утре.

"Сонко вече е добре, тренира, но ще го запазим и няма да играе в този мач. От другите контузени играчи няма някой, който да се завърне в игра.“, разкри Дерменджиев.

"Може да се каже, че е един изключително сериозен мач, но не мисля, че е най-важният. Двата турнира са важни, ще вложим максимума и ще се опитаме да излезем в групата и в края на първенството Лудогорец да е на първа позиция."