на живо

Филипов: Футболистите мислят само за победа

ЦСКА замина за Ирландия

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов е категоричен, че настроението в тима е само за победа. "Червените" изненадващо загубиха с 0:1 от "Сейнт Патрикс" в първия мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, и само успех ще запази шансовете им за влизане в групите на третия по сила европейски клубен турнир.

"Настроението е за победа. Футболистите са подготвени добре. Имаме добър потенциал. Треньорите могат най-добре да кажат защо загубихме в първия мач. Според мен не успяхме да се адаптираме към играта на противника", каза той при заминаването на тима за Дъблин.

"Около ЦСКА винаги има напрежение. Този клуб винаги трябва да печели. Футболистите трябва да се справят с това. Непостоянството е плод на многото нови играчи. С времето ще градим по-добър облик. Трябва да сме постоянни."

"Сезонът тепърва започва, нищо не свършва с един мач. Ще направим всичко възможно да продължим. Вече няма непретенциозни отбори. Всички се изравняват. Селекцията зависи от треньора. Той казва какво му трябва и го определя", добави Филипов.

Единствено новото попълнение Дауда Бамба е болен и не пътува с тима за Ирландия. Реваншът е в четвъртък.